Att skriva som Erlend Loe.

Har ni tänkt på vad TYST det är här? Det beror på att jag har semester, den första betalda någonsin och jävlar vad jag semestrar. Ingen dator, inget bloggande, bara gamla hederliga samtal med trevliga personer, lite radio samt nya synintryck. Jag är bara ledig en dryg vecka, men det gör inte så mycket, en hinner med rätt mycket på en vecka och den kom väldigt lägligt efter två tunga jobbperioder så allt är gott och bra.

Det enda jag verkligen saknar är att skriva, så är det ju jämt, men på onsdag smäller det, då har jag en HEL skrivdag, det blir förhoppningsvis fint och medan vi väntar på att denna stora dag ska infinna sig tycker jag att ni ska fördriva tiden med att lyssna på Värvet och Erlend Loe. Jag läste Erlend Loe för första gången när hans Naiv. Super. kom ut någon gång tidigt nittiotal. Jag blev ganska såld, som så många andra och Värvet-intervjun fick mig att börja längta efter lite Loe igen. Han pratar så himla bra om skrivande och varande och görande och jag blev superduperglad över att han, liksom jag, verkar vara en författare som skriver snabbt och sen inte vill ha så mycket mer med sin text att göra, han redigerar den så klart, men i stort sett skriver han sina böcker från start till mål och är godkänt nöjd redan från början, sån gillar jag. Dessutom har han skrivit i 20 år och aldrig känt minsta lilla skrivkramp, han har utforskat flera genrer och drivits nästan enbart av lust i sitt sätt att välja ämnen för sina romaner. Ja ja ja, utropar jag uppskattande och säger nu till er en gång till, lyssna på Erlend Loe och Värvet, här kommer länken.

bild (38)

Nu ska jag hitta ett vatten lika vackert som det här att närma mig, men vi hörs snart, och ni minns väl, skrivardag på onsdag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s