Feta 200.

Jag förstår att ni legat sömnlösa och undrat hur har det gått? Har hon nått 200 sidor? Höll hon sitt löfte? För att lugna er kan jag berätta att ja, det gjorde jag. I går förmiddag, själv hemma med lite kaffe under västen satte jag mig ner och färdigställde de första 200 sidorna av manuset till Bok nummer 2.

Det gick bra och var roligt, men framförallt skönt eftersom det faktiskt var ett seriöst mål jag satte upp och jag gillar att nå mina mål. Man kan låtsas ta lätt på sådant där, men har jag sagt 200 sidor vill jag nå 200 sidor, punkt.

bild

Ger er bildbevis på härligheten och om det finns något enda smolk i bägaren så är det att jag möjligtvis tycker att den här boken verkar bli lite för kort. Jag hade tänkt maxa den, skriva runt kanske 450 sidor, men så verkar det inte bli. Å andra sidan, den kan fortfarande ta rätt många vändningar, så vem vet. Dessutom är ju det här bara första utkastet och även om jag kortade mitt första utkast förra gången betyder det ju inte att samma sak händer med det här manuset. Jaja, den som lever får se och jag är en bra bit på väg, det känns skönt.

Den här veckan har jag väldigt lite tid, det innebär att varenda skriven sida är en bonus. Med andra ord, kanske en sida, kanske tio, en kan inte så noga veta.

2 tankar på “Feta 200.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s