Sommarläsning.

Voj voj voj vad länge sen nu. Självklart heter anledningen jobb. Jag jobbar massor. Ungefär 100 procent mer än jag skriver. Därav tystnaden. Och därav finns det inte så mycket skrivprocessande att berätta om.

Men.

Jag kom att tänka på en grej häromdagen. Nu är det ju strax sommar. Och semester. Och den här ledigheten finns ju Välkommen ut på andra sidan i pocket! Det tyckte jag nästan var det värsta med att komma ut i januari – att pocketen släpptes precis efter allas bok-inköp till sommaren. För vem köper en inbunden bok till solstolen? Ingen. Det är svaret (eller nästan ingen). För att jag ska släpa med mig en inbunden bok på flyget, till stranden eller ut i nån himla båt krävs antingen tvång eller att jag väntat på just denna bok i tusen år och med just min bok var det nog ganska få som kvalade in i någon av kategorierna (även om ni fanns, det gjorde ni…).

bild (7)

Hur som helst – nu finns den i pocket – för nästan inga pengar alls går den att klicka hem hos alla nätbokhandlare, för även om den ju får sägas vara gammal nu, min lilla kära bok, så är den lika bra i år som förra året – böcker åldras med värdighet som ni vet.

Så fixa strandläsningen. Nu.

Och jag lovar att återkomma så snart jag slutat sända X-games nätterna igenom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s