TILLBAKA!

Nu så. Hej hej hej! Ryssland har släppt sitt grepp, tröttheten är bestående, men den måste nog tyvärr skyllas lika mycket på en förkylning som på för mycket jobb (dock rysk förkylning – de är sega) och oavsett vad jag tycker om saken så är det dags att återvända till verkligheten.

No more traska förbi en extremt överarbetad eldbärare varje dag.

bild 2 (5)

Och no more springa längs med Svarta havet och vinka lite till delfinerna som lekte där ute i bukten (en bit ifrån de ryska och amerikanska stridsfartygen som låg på lur, men det är en annan historia).

bild 1 (6)

Kort sagt, tillbaka till vardagen och skrivandet. Hur nu det ska gå till. Mitt lilla manus, det känns så övergivet att jag på riktigt nästan övervägde att återuppliva mitt gamla för en kort sekund. Men nej. Jag antar att det bara är att sätta ner rumpan och börja, eller hur, och som genom en lycklig slump (?!?), innebär det för mig att läsa allt från början, slakta hälften, döda en karaktär och därmed göra om typ allt jag hittills plitat ner.

Jag försöker hitta glädjen i detta.
Känna inspirationen spira.
Håll tummarna för mig.

Och ni – hur mår ni? Har ni skrivit? Har ni författat bestsellers? Klart ni har!

7 tankar på “TILLBAKA!

 1. Klart 😉 Nej, men som ny läsare på din blogg ger jag mig tillkänna. Jag vet inte om jag skapat en bestseller ännu, men jag har sett första korr på min första barnbok som kommer ut i juni. Gott så!

 2. Tja, här råder skrivtorka av stora mått. Husrenovering kräver sitt, även om jag inte ens behöver stödhålla i penseln! 😉
  Efter detta väntar ett nytt liv – självklart med både massor av skrivtid och motionstid!
  Härliga bilder!

 3. Välkommen hem!!!
  Nja, inte så mycket bestseller tyvärr. Däremot lite rapporter, föreläsningsmanus och en magisteruppsats. Snart skymtar jag ljuset och då jäklarns!
  Tummarna är knutna! Heja inspirationen! Förstår motståndet , var där förra veckan men lyckades hitta tillbaka in i en text dom legat orörd i ett halvår. Tips: en stor kopp te, lite choklad, inget internet, total tystnad! Och så enlångpromenad när första inspirationen börjat infinna sig. 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s