Loggbok.

Undrar ni vart jag håller hus? Nä, det gör ni nog inte, om inte annat för att ni vet det vid det här laget, just det, jag jobbar. Att kombinera ett upcoming OS och Paralympics med skrivande är ej så lätt.

Men.
Jag skriver.
Sakta men säkert växer det som jag inte vet vad det är.

Det är inte så intressant att berätta om för allt går så himla långsamt, men en grej jag börjat med är att skriva en liten logg över varje skrivpass. Förut har jag ju antecknat tecken, och det gör jag nu med, men nu skriver jag även några meningar om känslan under passet. Skrev jag bra, dåligt? Hur kändes det, hur var motståndet, raderade jag mycket? Jag tänker att det kanske kan vara till nytta nästa gång jag skriver en bok, eller när jag kommit så långt att det går att dra slutsatser av loggen. Vem vet, kanske finns det mönster i mitt skrivande, saker som aldrig funkar, dåliga pass som följs av bra och om så är fallet, fatta grymheten i att kunna gå tillbaka och i så fall konstatera detta, svart på vitt. Så, tja, det är vad jag pysslar med at the moment. Och så närmar jag mig 10 000 tecken, alltid något, även om det är mini-lite.

bild (19)

2 tankar på “Loggbok.

  1. Du dyker ju upp i rutan titt som tätt när när frukosten inmundigas, så en vet ju att du inte försvunnit på något mystiskt sätt;)
    Vilken bra och inspirerande idé det där med en mer utarbetad loggbok om upplevelsen vid skrivpassen. Det ska jag absolut testa!
    Fortsatt lycka till med skrivandet och ta det lugnt på jobbet!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s