En god fortsättning.

Hej på er, hur har ni det? Skriver ni något? Det gör inte jag, kan jag meddela, men jag längtar efter att göra det och det är nästan lika bra faktiskt. Att längta känns som en fin start.

Det var egentligen bara det jag hade att säga. Det och att jag dricker glögg och att julen har varit väldigt fin och att jag längtar efter att skriva. Synopsiset lever än. Jag tror att det är rätt. Jag tror att det håller. Jag har till och med, och detta är stort, styrt upp ett möte med en person som kan ge mig information jag behöver, jag har, med andra ord, inlett ett visst researcharbete. Sicken grej va? Jag antar att jag låter det puttra, marineras, jag låter tankarna flyga och vilken annan väg ska jag ta? Det blir säkert bra.

bild (11)

3 tankar på “En god fortsättning.

  1. Skrivandet har börjat så smått, mest enstaka meningar, ingen tydlig disposition, lite diffusa karaktärerna, men en grundidé som jag tror, typ så… Hjärnan går på spinn och jag bunkrar intryck. Och så har jag haft en helt galen läslust så det har plöjts en del böcker under juldagarna:)
    Härligt att inspirationen infunnit sig hos dig. Det bådar gott för 2014

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s