När bara papper och penna funkar?!

bild (21)

När fan blir gammal och så vidare…ser ni vad som händer här? Det är en anteckningsbok. Som jag skriver i. Saker som har med Bok Nummer Två att göra. Små tankar och funderingar. Saker som kanske är smarta. Saker som visade sig inte vara så smarta. Detta är så märkligt och konstigt att jag absolut inte kan tro att det ska hålla i sig. Jag har aldrig gillat att skriva i anteckningsböcker. Har aldrig gillat att anteckna över huvud taget även om jag alltid gillat tanken på det. Det har känts som en bra grej och jag har försökt, sjukt många gånger faktiskt, och jag har börjat, och sen har jag lagt ner.

Kanske gör jag det den här gången också, men faktum är att när jag dunkar huvudet i väggen gällande skrivandet är det bara papper och penna som funkar. Inte dator. Inte skrivprogram. Papper och penna. Tänk vad en lär sig om sig själv.

3 tankar på “När bara papper och penna funkar?!

 1. Hej Annamaria!
  Det är alltid lika roligt att läsa dina blogginlägg om skrivande, tack för dem!

  Personligen skulle jag tycka att det vore superkul om du också skrev om till exempel skidskytte lite då och då. Jag fattar att det här är din skrivarblogg och att du kanske vill hålla isär dina världar, men åtminstone den här bloggläsaren är (nästan) lika intresserad av båda. 🙂

  /Liv

  • Hej Liv! Tack för himla fin kommentar.
   Asså, det är ju som du skriver, det här med att hålla isär världarna, men vem vet, kanske en sport/författar-blogg, det vore ju kanske i så fall den första… Hur som helst, jag tror jag är för blyg för det på nåt sätt, sporten får liksom vara yrket medan författandet är hobbyn och en hobby kan jag blogga om, så känns det just nu iaf. Men skidskyttet kan en ju glädjas åt ändå, nu är det igång!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s