Väntan.

Här kan ni läsa om varför det är så tyst här. Jag skriver inte. Jag väntar. Men helt ärligt, i dag är jag så skrivsugen att jag kanske går emot allt jag skrev i inlägget på Debutantbloggen och börjar på nästa bok ändå. Trots allt. Bara för att.

Det som är bra med att inte skriva är dock att jag har tid att läsa. Tid att göra andra saker. Jag yogar lite mer. Och gör tråkiga saker, som att härom dagen köpa en mikrovågsugn (lång, tråkig historia bakom detta beslut), jag har ju ingen ursäkt längre, lika bra att ta tag i allt som annars inte hinns med.

Men mest av allt väntar jag.
Och börjar oroa mig för att min förläggares tystnad faktiskt innebär att hon hatar varje ord jag skickat henne.
Fast nej, hon har nog bara mycket. Så många manus. Så många sidor. Så många författare som väntar i andra ändan.

3 tankar på “Väntan.

  1. Kan föreställa mig hur jobbig väntan är. Men jag tycker att vi säger att hon har mycket att stå i istället för att det skulle vara något fel med dina ord!! Särkilt för dig, men också för att jag vill läsa din nästa bok snart 🙂

      • Haha, splittrade känslor med andra ord….
        Min tanke var att sätta igång och skriva på allvar nu i november och kanske rivstarta med Nanowrimo, men så fick jag nytt jobb:-) Så just nu är det sjukt mycket jobb eftersom flera projekt löper över varandra, så det får vänta lite. Men julen ligger ju bra i år och det blir en hel del ledigt så…. Har en idé jag vill utveckla och testa:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s