Tecken, nej ord, nej tecken, eller, äh va fan.

Gillar inte ni också när en slår på stora trumman och ba vrålar ut 100 000 tecken YA ALL!!!!! Och sen får en ett mejl där en smart läsare (tack Anders) lite försynt påpekar att njäe, det kan nog inte stämma, det måste vara ord du menar, eller?

Fail.

Så vi tar det igen. 100 000 ORD!!! Var det ju. 100 000 tecken hade jag visst passerat för evigheter sedan. Jaja, glad blev jag ju i vilket fall och det är det viktigaste. För den riktigt vetgirige kan jag berätta att lilla boken nu är uppe i en volym av 100 497 ord, men det säger mig egentligen inte så mycket. Jag är ingen mätare (vilket ju kanske kan förklara det lilla misstaget med tecken/ord), jag gör inga listor på diverse nätsajter för att se om jag säljer, jag har inget snitt jag ska klara i veckan eller en gräns för hur lång eller kort min bok ska vara. det enda jag har tänkt med uppföljaren är att den gärna får bli lite längre än Välkommen… Jag vet inte varför det känns viktigt, men det vore fint på något sätt.

Undrar ni förresten vad jag gör när det är så tyst här på bloggen? Det kan jag berätta. När det är tyst beror det på att jag inte skriver ett ord. Inte ett enda. Jag har börjat inse att det är så jag funkar bäst, när jag har tid kräver jag av mig själv att jag ska ta vara på den och skriva, då är mycket få ursäkter accepterade. Men när jag inte har tid av diverse olika anledningar, då är det bara så, då skiter jag i alla mina egna fina slutsatser om ”500 ord per dag hinner alla med” för de där orden blir ändå inte bra, eller så blir de inte alls utan jag sitter bara och stirrar på datorn och blir sur. Alltså, jag börjar lära mig hur jag fungerar när det gäller skrivande, det känns skönt.

2 tankar på “Tecken, nej ord, nej tecken, eller, äh va fan.

    • Det låter som en bra värdemätare Annika. Jag borde kanske också göra det, men jag liksom glömmer bort att kolla vad det är när jag startar och sen bara tuffar det på. Jag tror jag mest mäter i sidor per skrivtillfälle. Om jag vet att jag har tre timmar har jag liksom en känsla för hur många sidor jag ska skriva för att vara nöjd, typ så.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s