Små bokyngel.

Ibland händer de konstigaste saker. När jag härom dagen satte mig med mitt manus insåg jag att det har tjockat på sig, ynglat av sig, förökat sig, sjävklart utan min vetskap. Jag hade ju gjort en struktur för återstoden av boken, jag har för mig att jag skrev ett inlägg om det, en struktur där varje kapitel beskrevs med några få ord och allt som allt var det nio plus ett kapitel kvar. Himla märkligt då att jag när jag satte mig med lilla manuset härom dagen insåg att jaha, jag har skrivit sex av de där planerade kapitlen, men på något jäkla vänster har de fyllts med massa oplanerat och jag måste skriva en ny plan eftersom jag absolut inte kommer kunna wrappa upp det hela på tre kapitel.

Så nu har jag sex kapitel kvar.
Trots att jag redan skrivit sex.

Minst sex kapitel that is. Vem vet liksom, det kan ju dyka upp fler.

Jaja, en ska inte gnälla över ord som vill ut eller över att brudarna tar egna initiativ, tvärt om, jag premierar det å det grövsta. Jag vill även helt skamlöst göra reklam för Välkommen ut på andra sidan som pocket. Kommer i september. Du förbokar den här eller här. Gör det vettja, den kostar på riktigt nästan ingenting.

5 tankar på “Små bokyngel.

 1. Hej AnnaMaria!
  Jag läser just nu din bok som ebok. Perfekt att låna där när det lokala biblioteket har sommarstängt!
  Jag gillar din bok skarpt. Otroligt verkliglighetstrogna karaktärer, verkligen! Du skriver både med hjärta och hjärna enligt mig. Jag har bara några få kapitel kvar och jag börjar längta efter att det ska ordna sig för tjejerna snart. Man bryr sig liksom! Tack för en bra och välskriven bok! Har inte hittat ett enda skrivfel – än! 😉
  Sköt om dig!
  Kram Anna

  • Alltså Anna, TACK för din fina kommentar! Om du bara visste hur glad jag blev när jag läste. Att få höra att du bryr dig om tjejerna är det bästa beröm jag kan få, och att boken saknar skrivfel är ju bara en bonus! Så, tack tack tack, för att du tog dig tiden att skriva.
   Kram AnnaMaria

 2. Pocketversionen av din bok står helt klart på min lista över planerad höstläsning! Ser fram emot att gräva mig djupt in i din historia (oj, det lät nästan skamlöst..). Anyway, längtar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s