Varning för starka ord (eller, jag ÄLSKAR att skriva).

Det här inlägget ska handla om känslan ovan. Har ni känt den? Den när ni bara ÄLSKAR att skriva. När det bara flyter, det hisnar, det svänger och drar och du bara åker med, du bara låter fingrarna hamra och du ÄLSKAR det du skriver, du ÄLSKAR dina karaktärer, ÄLSKAR vad de gör och hur fantastiskt du får det att låta.

Så har jag haft det på förmiddagen i dag och faktiskt nästan hela dagen i går, eller nej förresten, det var i dag det verkligen hände. Det är som magi goddammit! Hur kan det vara det? Hur kan det vara så kul? Hur kan det kännas så inihelvete jävla bra att hamra ner ord i ett dokument? Hur?

Å, jag kan fortfarande känna pirret i magen, hur jag nästan ryser av rent välbehag eftersom jag vet, jag känner i hela kroppen att det här kommer inte att ta slut. Inte efter nästa mening, nästa stycke, i dag kommer orden aldrig att ta slut. Eller flytet. Eller känslan.

Att älska något. Och att få göra det. Att gå igång på sig själv och sitt liv och sin jävla vardag och att fyllas av sån TACKSAMHET att det nästan är outhärdligt och obärbart, ska vi spara den känslan?

bild (59)

4 tankar på “Varning för starka ord (eller, jag ÄLSKAR att skriva).

  1. jag är precis där jag också just nu och förundras liksom du i hur underbart det är. Nästan så man går omkring och känner sig lite förälskad, faktiskt. 😀 med ens spelar det ingen roll att det är kallt och mulet, man har sin berättelse och livet är underbart.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s