Skriv hellre lite än inget alls. The football way.

Hej på er hur mår ni? Har ni dansat färdigt nu? Det har jag. Med råge. En kan säga att de närmsta veckorna kommer gå i jobbandets tecken, på onsdag åker jag till Tyskland i en massa dagar och när jag väl kommer hem är jag bara hemma minsta möjliga tid innan jag drar på nästa grej. Mycket oklart när jag ska skriva. På flyget kanske? I pressrummet mellan en backflip och en bigjump-tävling? Jaja, det löser sig, jag har en plan för hösten, en skrivarplan alltså, jag ska redovisa den någon dag, men inte nu.

Nu ska jag bara konstatera att jag har upptäckt ett litet mönster hos mig själv och sånt är ju alltid trevligt och informativt. Ni vet att jag gillar att träna, jag tjatar ju jämt om det, jag tjatar ju även om att det är bättre att skriva lite än inget och döm om min förvåning när jag i dag la ihop två och två, det gäller nämligen träningen också. Hellre tjugo minuter än inget alls, nu vi slå fast att sån är jag tydligen med allt. Heller promenera en kvart än inget alls för då blir jag rastlös, hellre skriva fem ord än inga ord och, tada här kommer kopplingen, i kväll har jag skrivit cirka 700 ord. Ingenting kan tyckas, men jorå, 700 ord är 700 ord och ni vet vad random fotollstränare brukar säga ”varenda mål, varenda poäng räknas, även de som görs tidigt på säsongen…”. Alltså, 700 ord skrivna i dag. Känns bra.

bild (21)

Lite oklar koppling till bilden här, men jaja, lupiner i regn är ju fint.

3 tankar på “Skriv hellre lite än inget alls. The football way.

  1. Håller fullständigt med dig. Hellre en kort promenad eller cykelrunda än ingen alls, hellre skriva lite än ingenting alls
    700 ord per dag i en månad blir 21000 ord. Det är inte illa! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s