Glad midsommar.

Jaha vänner, är ni redo för midsommar? Det är jag. Jag har bakat både bröd och västerbottenpaj, inhandlat ostar och kex och meloner och i morgon går färden mot dans och sång och små grodor och med största sannolikhet en si så där hundra myggbett. Om vi har tur en soluppgång/nedgång som liknar denna.

bild (4)

Datorn följer inte med. Inget anteckningsblock heller. När jag stänger ner då stänger jag ner på riktigt, nåt halvdant funkar inte. Nu kan jag dessutom stänga ner med gott samvete, jag skrev bra i går, mindre bra i dag, men det gör inte så mycket, jag påbörjade ett nytt stycke, spaltade upp det i huvudet och då är liksom det värsta gjort, att smattra ner orden går så mycket lättare då. Och så har jag gjort två intervjuer (jag säger som vanligt, jag tjoar till när de finns att ta del av) och är det någonting en kan säga om intervjuer så är det att de tar tid. Det ter sig så enkelt, svara på några frågor bara, men det ska tänkas och formuleras (de här intervjuerna gjordes i mejlform) och låter det verkligen bra och hur ser det ut i text och bla bla bla och plötsligt har 45 minuter gått och då är jag så trött på mig själv och mina pretto-tankar att jag inte ens orkar läsa igenom vad jag skrivit.

Jaja.

Nu är de gjorda i alla fall och jag har svarat på mejl och jobbat undan en del och därför finns det inget som hindrar en midsommar i stilla ro. Snälla med sol. Tack.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s