Ditt och datt och allt tar tid.

Vojne vojne. I dag var min plan att skriva, alltså författa, men shit vad jag absolut inte har gjort det. En hel massa annat har jag gjort, saker jag var tvungen att göra, men som jag av någon outgrundlig anledning inte hade räknat med skulle ta så sabla lång tid. Eller så ville jag bara inte tänka på det för att jag då hade blivit så deppig och struntat i alltihop och det fick jag inte för det var tvunget att göras.

Så vad har jag gjort då? Jag har jobbat en del, med mitt riktiga jobb, that is (och då menar jag förutom morgonen sändningar som liksom var dagens riktigt riktiga jobb) och så har jag roddat en del med Debutantbloggen. Jag har signerat böcker folk har beställt och blivit intervjuad väldigt länge för en grej som förmodligen kommer i Expressen inom oklar framtid.

Men dagens roligaste var att formulera baksidestexten till pocketutgåvan av Välkommen ut på andra sidan (FÖRBOKA DEN HÄR VETTJA). Jag har inte varit riktigt nöjd med baksidestexten på den inbundna versionen, inget allvarlig, bara en känsla av att jag hade velat snärta till den lite och det har jag gjort nu. Dessutom har vi diskuterat igenom vilka fina citat från recensioner som ska få pryda fram- och baksida. Bara trevligheter som ni hör.

När ska jag skriva då? Kanske i morgon eller på söndag, då sitter jag fast på tåg i några timmar. Förboka nu – det där priset vill en ju inte missa!

2 tankar på “Ditt och datt och allt tar tid.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s