Tidsplan.

Hej lilla bortglömda blogg, tänk vad jag har haft mycket annat att stå i än att skriva smarta saker här. Typ jobb jobb och jobb. Och som om inte det vore nog har jag dessutom socialiserat sjukt mycket, vad är det med juni och alla luncher och dejter och vindrickningar och picknickar? Slurp säger det så är varenda sekund av ledig tid uppäten av underbara kvällar på klippor, soldränkt parkhäng och annat gött. Jaja, kunde ju vara enormt mycket sämre, eller hur?

Och förra veckan skrev jag faktiskt en hel del. Jag har ju en tidsplan för bok nummer två nu. Jag vet när den ska komma ut, jag vet när förlaget behöver ha den och jag vet med andra ord när jag själv behöver ha författat klart. Bästa som hänt, kan jag konstatera, eftersom jag är en sån som presterar bäst mot deadlines.

bild (49)

Vill ni veta vad som gäller? Första utkastet ska vara klart typ snart, kanske innan juni är slut för att jag sedan ska kunna lägga lilla pappersbunten åt sidan, tänka på annat (eller börja skriva på nåt nytt) och sen plocka fram den igen i augusti och då jävlar borra ner huvudet ordentligt, krascha hela upplägget, formulera om, formulera rätt och förhoppningsvis landa i något så bra att jag pallar att skicka det vidare till min förläggare. Så får det bli.

2 tankar på “Tidsplan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s