Breaking news!

I dag skriver jag som vanligt på Debutantbloggen och jag brukar ju inte kopiera samma text även här, men nu gör jag ett undantag, i alla fall för vissa delar av texten, bara för att det är så kul.

Eller förresten, nej det gör jag inte för det kändes skitkonstigt märkte jag när jag försökte. Men dagens text handlar om en massa väntan och om bokbranschens förkärlek för lååångsamt tempo och en hel del om att Välkommen ut på andra sidan ganska snart kommer som pocket!

bild (42)

Detta är roliga nyheter ska ni veta, inte så att jag inte hade en aning, jag skrev pocketkontrakt redan från början, men en kan aldrig vara tillräckligt säker. Hade boken tokfloppat hade kanske förlaget känt att näe, den där gamla trasan får ej se dagens ljus i det mindre formatet.

Men nu är det klart att det blir så och det är jag väldigt glad för. Mest för att jag själv gillar pocket så himla mycket, men även för att då får ju lilla boken en möjlighet att hitta massa nya läsare.

Jag skriver en del om returer också, på Debutantbloggen alltså, har ni inte koll på det så kasta ett öga, för det är viktiga (och lite läskiga) grejer.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s