Utblick.

Jaha hej hörrni! Hoppas ni haft en bra helg, en sån där med många nya intryck kombinerat med sinnligt lugn och frisk luft, det har nämligen jag. Ej möjligt att kombinera dessa tre tänker ni, men det är det, tricket heter cykelsemester med strålande väder, fagra omgivningar samt övernattning på camping. Sysselsätt er med det några dagar (kanske två) och jag lovar att du kommer komma ut som en ny och bättre människa.

bild (46)

Det där med nya intryck alltså, så himla bra grej. Jag har ju skrivit om det förr, hur det nästan börjar klia i kroppen om jag är på samma ställe för länge. Jag behöver variation, inte bara för att kunna skriva utan för att må bra typ. Sen är det dessutom himla gassigt att utsätta diverse fördomar en samlat på sig för en realitycheck. Jag kan säga att jag hade en bild av hur livet på en camping ser ut och ter sig. Allt inbefriades. Med andra ord, nu kan jag skriva obegränsat om campinglivet. Skönt.

Nu när jag uppmanat alla till miljöombyte, gärna medelst cykel, kan jag berätta att jag åt frukost med min förläggare imorse. Sjukt trevligt var det och nån dag ganska snart ska jag berätta vad vi kom fram till. Under tiden kan ni planera in ett besök på Debaser medis på onsdag kväll, då är det nämligen dags för Debutantbar. Med bland annat mig, kan man tänka sig. DN hade en blänkare om det, och toppade med bild, rätt ful om de hade frågat mig, men va fasen, det är ju tanken som räknas.

bild (48)

2 tankar på “Utblick.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s