Disco-gryning.

Men hej på er, här sitter jag och känner mig förvirrad. Det finns fördelar med mitt morgonjobb, det finns också nackdelar, en av fördelarna blir ibland en nackdel, och tvärt om, det beror lite på.

Jag syftar den lite groggy känslan som kommer med galenskapen att stiga upp 03.00 och på mindre än en halvtimme gå från sovande till vaken och, förhoppningsvis, smart. När man jobbar de där morgonpassen finns noll utrymme för sömndrucken hjärna, det brukar gå bra för det mesta, det är på eftermiddagen mitt lite smartare jag tar chansen att lägga ner. Huvudet känns som en mjuk och rosa marshmallow, försöker jag strama upp fluffet studsar det bara soft tillbaka och det är bara att lägga ner.

Fördel? Ibland skriver jag otroligt bra i det här tillståndet, det är liksom avskalat, utan några av de filter jag vanligtvis har runt min verklighet.

Nackdel? Ibland skriver jag inte alls i det här tillståndet.

I dag skriver jag, i alla fall litegrann. Och så är det ju onsdag, det betyder Debutantblogg. I dag är jag lite oroad för förlagen och branschen och bokhandlarna, kolla in om ni vill.

bild (41)

En odiskutabel fördel med morgonjobbet – gryningen över Gärdet. Den där bilden är så långt ifrån rättvis som det bara är möjligt, ljuset var vansinnigt. Discogryning som en brukar säga.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s