Facit.

Jag lovade ju att uppdatera om läget, här kommer alltså facit.

Debutanttexten skrev jag självklart för det måste jag. Onsdagar är min dag, det innebär debutanttext-skrivande varje tisdag. Jag har försökt författa den i förväg, men det har hittills aldrig funkat, är förmodligen deadline-vanan som spökar. Hur som, i dag handlar den om att kalla sig författare eller inte, och så en del om att verkligen känna att man skrivit en bok, texten är lite spretig men det är väl okej det också ibland.

Det hemliga projektet skrev jag ingenting på. Det är lite känsligt, inga ord man bara kastar ner hur som helst, en dag snart ska jag ta tag i det, men än så länge verkar det som att den där texten så att säga ligger till sig i mitt inre.

Boken då? Jorå, två och en halv sida, lite trevande så där men ändå okej eftersom jag påbörjade ett nytt stycke och då brukar det alltid ta lite extra tid. Och väldigt okej med tanke på att jag någongång runt klockan tre bestämde att nä, nu är det nog, jag har jobbat i sex dagar, jag kan inte spendera min enda lediga dag framför datorn, i alla fall inte från morgon till kväll. Så jag gick ut. I solen. Försökte hämta ett paket men insåg att jag missat datumet och att det skickats åter avsändare, det gjorde inte så mycket, det löser sig säkert. Kanske kändes det så eftersom vi efteråt fikade på en bänk i solen.

093

Solen. I dess sken finns ju nu den mest fullkomliga känslan av alla.

I morgon påbörjar jag en tredagars kurs. Efter det kommer jag vara mör men förhoppningsvis klokare än nu. Vi ses.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s