Två tredjedelar.

Så, hur gick det? Kom jag igång? Jorå, det gick faktiskt skitbra. Vilket alltså i snyggare termer innebär ett långpannebröd bakat och tio sidor skrivna. Men inte bara det utan faktiskt tio sidor där sista punkten blev punkten för del två av boken!

Välkommen ut på andra sidan var indelad i tre delar och tanken är att även uppföljare ska vara det. Inget är skrivet i sten, men det är den planen jag jobbar utifrån. Så då förstår ni, punkt för del två innebär två tredjedelar av grovmanuset skrivna, yey för mig!

Jag firade genom att träna en och en halv timme – världens bästa belöning. Jag firade även genom att le ganska stort för mig själv och ge mig själv en mental klapp på axeln, jäkla bra jobbat alltså.

bild (29)

Hade jag kunnat hade jag även firat genom att slå mig ner här, i solen på balkongen, men eftersom det har ösregnat hela dagen var det bara att glömma. Men vadå, spelar roll.

3 tankar på “Två tredjedelar.

  1. Snyggt jobbat! Dagar är dessa är de bästa. Den härliga känslan av den lilla punkten som blir en markering av att ett stort delmål är uppnått känner jag igen, så GRATTIS! Le hela dagen imorgon också vetja!

  2. Pingback: Den poetiska paradoxen | Lugn. Det ordnar sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s