Noll och inget.

I dag är det skrivardag TJOHO! Jätteglad över det. Hittills har jag skrivit, få se, noll ord. NOLL. Det går ju jättebra det här.

Men jag kan berätta en annan sak. Häromdagen träffade jag (trumvirvel) en annan författare. Det var himla stort och kul. Inte bara för att hon var smart och grym och på alla sätt trevlig, utan också för att jag ju känt mig lite ensam i det här författeriet. Jag känner nästan ingen som skriver (jo en men hon bor tyvärr långt härifrån), har aldrig gått på kurs och fått skrivarkompisar eller på annat sätt hookat med skrivande personer, men nu, en författardejt, och jäklar vad skönt det var. Bara att prata om skrivande med någon som är på exakt samma plats i processen – fantastiskt. Och dessutom helt omöjligt att inte brainstorma idéer, vi kom på åtminstone tre grymma föreläsningsidéer på nolltid, sjukt bra.

bild(52)

Dagens tips alltså, om du kan, träffa en annan författare (obs, måste vara en snäll sådan annars är syftet förlorat). Nu så, nu ska jag skriva, återkommer med rapport.

2 tankar på “Noll och inget.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s