Om längtan.

Kära lilla bortglömda blogg. Jag är så ledsen att jag försummat dig, men sådant är nu en gång livet, man kan inte hinna allt.

Veckan som gått har varit ganska omtumlande på alla möjliga sätt, jag fyllde år och blev utbjuden på dejt, jag åkte till Göteborg och sen till Södertälje för jobb och så än mer jobb, varje dag, hela veckan. När det blir så där mycket i mitt liv måste jag stänga av vissa bitar, annars går det inte, den här gången stängde jag av författandet, därav tystnaden här.

Men nu känner jag hur det börjar spira och spritta. Det rycker i fingrarna, knackar på insidan av pannbenet och en tyst klockan har börjat ticka ner, sex dagar kvar, fem dagar kvar, snart fyra dagar kvar, till vadå undrar ni? Till skrivtid så klart, ni kan läsa mer om det på Debutantbloggen i dag.

bild

Imorse kikade jag in på mitt skrivbord, det vilade ett sånt där tidigt blekt solsken över skivan och jag viskade tyst att snart, snart kommer jag. Och ni kräks säkert på det poetiska i den meningen, men det är på riktigt så det känns. Nu ska jag jobba klart de här sista dagarna, jag ska gå på lite releasemingel och se en teater och sen, på fredag kväll, tänker jag plugga ut jobbhjärnan och in författarhjärnan, men inte förrän jag har tagit en sovmorgon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s