Att lämna.

De senaste dagarna har jag gjort något som är nödvändigt för mitt skrivande (eller åtminstone väldigt bra) – jag har förflyttat mig. Jag är en ganska rastlös person, jag kan utan problem sitta stilla och läsa en bok och jag har inga problem att vara ensam hemma en hel dag, jag behöver det till och med, men jag behöver röra på mig också.

Så i lördags åkte jag till Göteborg för att träffa mina finaste vänner, vi åkte ut till ett hus vid vattnet, lagade middag och drack bubbel och promenderade vid havet, jag åkte hem igen söndag förmiddag.

bild (6)Och i dag tog jag bilen till min farmor och farfar. Vi fikade och jag och farmor promenerade i bekanta men ändå helt andra kvarter och så åt vi middag och sen åkte jag hem. Körde bil i sammanlagt tre timmar, bara jag och radion och utsikten som hela tiden förändrades. Tåg och bil och cykel, alla intryck, byta platser, se något nytt, göra något annat, jag skriver aldrig så bra som när jag bytt miljö. Bort bort bort ekar det i bröstet och jag åker. Gång på gång. Det finns inget bättre.

En extra bonus är att jag får se boken i nya bokhyllor i andra städer. Här gottar den sig på Akademibokhandeln vid Kungsportsplatsen.

bild (5)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s