Bästa skrivardagen.

I går hade jag bästa sortens skrivardag och det finns ingenting jag gillar mer än bästa sortens skrivardagar. De ser för det mesta ungefär likadana ut, så här var den i går:

Jag vaknade vid nio ungefär, jag sover ofta till nio, halv tio eftersom jag inte kommer hem från jobbet förrän absolut tidigast elva på kvällen och sen ska jag varva ner och äta kvällsmat och så är klockan halv ett på natten och då kan man inte gå upp klockan sju på morgonen, i alla fall inte om man inte måste. Hur som helst, jag klev upp, åt frukost och läste tidning, tog med mig kaffekoppen in till datorn och satte igång. Och då menar jag verkligen satte i gång, fokuserat satte igång, för mig innebär det att jag inte läser tre bloggar plus fem sportsajter plus Resume först utan bara öppnar dokumentet och kör och när jag stöter på patrull eller blir trött så kör jag lite till.

Jag skrev sex sidor sen tittade jag ut genom fönstret, smällde ihop datorn, drog på mig träningskläder och sprang 1,2 mil i blåsten. Om jag inte tränar kan jag inte skriva, så enkelt är det.

När jag kom hem tog jag med mig te och käk in till datorn och skrev tre sidor till, nio sidor allt som allt och det är vad jag kallar en riktigt bra skrivardag. Helt enkelt en perfekt sådan.

Den avslutades dessutom med det jag redan visste, nämligen att snusket i min bok har stora likheter med snusket i 50 nyanser-böckerna (obs skämt, vet inget om snusket i 50-böckerna, läste två sidor och dog av uttråkan, kanske försöker jag igen nån gång, jag menar så där många människor som köpt de där böckerna, jag måste få reda på vad de gillar så mycket).

bild (1)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s