Efterlängtad fredag.

I dag är det fredag och det är bra på så oändligt många sätt att jag knappt kan räkna upp dem alla. Men till exempel är åtta dagars galet jobbande snart till ända, bara några ynka timmar till så är jag ledig! Och till exempel fick jag en råsnygg annons skickad till mig från förlaget (alltså en annons för min bok som ska ut i tidningar) och som vanligt är bilden på mig större än den på boken men det gör nästan ingenting, eller i alla fall inte så mycket som det skulle kunna göra eftersom pressbilder är en ren gåva och jag ser hundra gånger snyggare ut än jag egentligen är.

Och så har det skrivits fint om boken. Jag tror inte man kan förstå hur fantastiskt strålande underbart det är att få hälsningar från människor jag inte ens känner som berättar att de tycker om Välkommen ut på andra sidan. Som det här, som kom i går:

”Ville bara säga att din bok är det bästa jag läst på mycket länge! Läste ut den på en dag… Kunde bara inte sluta och väntar nu med spänning på ditt nästa verk.”

Det värmer så oändligt, oändligt mycket – TACK alla ni som tar er tiden att höra av er!

Och det här då http://booksabc.com/2013/02/10/valkommen-ut-som-jag-har-langtat/ – vad kan väl vara bättre en fredag än att få höra att Välkommen ut är efterlängtad? Ingenting är svaret på den frågan, ingenting alls.

bild (1)

2 tankar på “Efterlängtad fredag.

    • Åh vad fint att höra Hanna, om du visste vad det värmer och gör mig glad. Tack för din fina recension, lovar att hojta HÖGT när uppföljaren är på g… Läser även din genre-diskussion med intresse, det där kan man verkligen prata om och fundera över hur mycket som helst. Ha en bra dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s