Frågan är när?

Vad skriver man i en blogg om skrivande när man inte skriver? Inte för att man inte kan skriva (då hade jag ju kunnat skriva om det) utan för att man inte hinner? Jag antar att man skriver om just det, om hur man hinner. Hur ska jag hinna skriva när jag jobbar heltid?

Just nu tänker jag på ovan ställda frågan hela tiden. Jag tänker att jag måste ha en strategi, annars kommer jag bli sur över hur lite jag skriver fastän jag inte har möjlighet att skriva mer och allt kommer att bli en negativ röra utan konsekvenstänk. Min hittills bästa plan är att titta i kalendern, säg två veckor framåt i taget, och planera in när jag ska skriva. Ett morgonpass här, ett kvällspass där, en ledig lördag, det låter som en smart, men ganska trist, plan. Å andra sidan, kanske svårt att vara härligt spontan och käck och samtidigt hinna jobba, träna, umgås, skriva bok? Nån smart lösning måste ju finnas, eller? Hade ju varit fint om jag kunde kommit på den nu, men det hinns tyvärr inte med, nu måste jag nämligen äta frukost, cykla till jobbet (det snöar, kommer ta för evigt att förflytta sig medelst cykel men jag är cykelidiot) och jobba.

Och förresten, nån kanske undrar om det är glassigt att jobba på tv, den frågan kan jag helt ärligt svara nej på. Så här har det sett ut större delen av helgen.

bild(55)

Not so fancy nej. Enda klatschiga var väl färgmatchningen av morot och necessär.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s