Tips-tisdag.

Asså, det där jag skrev om i går, det blir inte bättre, brudarna i boken konstrar och håller på, jag utvecklar det här http://debutantbloggen.wordpress.com/ (i morgon) och tills jag kommit på hur jag ska hantera dem låter jag dem helt enkelt bestämma själva och åker med på tåget. Däremellan bryter jag av med diverse bra grejer, gör det ni också.

Om du till exempel undrar varför det är ganska så dåligt att äta kött, hur kan liksom köttproduktionen påverka vår miljö och vårt samhälle så sjukt negativt som det gör och är det inte bara alla vegetarianer som är rabiata och militanta (nej, det är det inte), då tycker jag du ska se den här http://www.ur.se/Produkter/170958-Varlden-Alskade-kott.

Och om du fortfarande tror att du lever i ett jämställt samhälle där kvinnor och män har lika villkor så ska du läsa det här http://blogg.resume.se/nina-akestam/2013/01/28/don-efter-person/. Jag har ju hissat Nina innan, men hon är fortfarande bra så läs.

Om du inte övertygades av ovan nämnda blogg kan du ju alltid börja följa @kvinnohat på Instagram, det blir liksom så tydlig där.

Vill du bara bli underhållen en stund och läsa fint om min bok (vem vill inte det) så går det bra att kika här http://josjos.se/blog/2013/01/31/jansson-annamaria-valkommen-ut-pa-andra-sidan/ (tack för fina ord).

Bra. Fin tisdag på er.

1 tanke på “Tips-tisdag.

  1. Pingback: Det finns tid! | okejskriv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s