Vad vill ni då?

Den här bok nummer två alltså, den konstrar lite tycker jag, ställer till det lite och jobbar sig. den första boken var så himla linjär på nåt sätt, från punkt a till b till c och allt var ganska logiskt och enkelt och smidigt.

Nu, not so much av den varan. Jag vet vart jag ska, jag har en slutpunkt, men däremellan är det bara en röra, eller kanske inte en röra, mer att det händer så mycket konstigt. De där himla figurerna bestämmer så mycket mer själva nu och jag vet inte, jag tycker de är ute på hal is liksom. För att inte tala om att jag inte har någon aning om vad jag skriver. Och då menar jag verkligen ingen aning. Jag är inte säker på att någon av personerna är de samma så här efter en tredjedel av boken som de var i inledningen. Jag vet ju inte ens varför de gör som de gör längre.

Är detta verkligen bra? Är det normalt tro? Någon som vet? Om inte så kan jag ju trösta mig med att jag skriver och det är alltid en bra sak, om inte det jag skriver är obegripligt och oanvändbart förstås, men så illa kan det väl inte vara, eller?

4 tankar på “Vad vill ni då?

  1. Pingback: Tips-tisdag. | okejskriv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s