Party party

Nu hörrni, nu är det no holding back, nu är det dags för ett vältrande i bild och text och vackra ord angående lördagens enastående releasefest. För att ta det från början så hade jag bestämt mig för att inte ha någon releasefest. Dels för att jag inte är så förtjust i att stå i centrum på det sättet, och dels för att jag inte tyckte att jag hade tid. Men så berättade förlaget att de skulle komma med ett litet ekonomiskt bidrag, och så visste någon en fin lokal, och så började alla mina bästisar från Göteborg säga att de minsann tänkte komma upp och fira oavsett vad jag bestämde mig för och då kände jag att va fan, klart jag ska ha en releasefest. Och så blev det.

Det var lite trix och fix med det hela, det ska villigt erkännas. Den där lokalen visade sig inte funka så två veckor innan planerat datum hade jag fortfarande ingenstans att vara, men det löste sig, Clarion Skanstull blev hemvist, farbror och kusin spelade, folk dröste in, jag sålde slut på ALLA böcker, jag höll tal, min förläggare höll tal, det kom än mer folk, mer folk än jag hade kunnat ana, jag signerade och pratade och skrattade och fick enorma mängder bubbel och blommor och vet ni, jag var lycklig hela kvällen. Lycklig – det är ett fint tillstånd det!

bild(34)

bild(33)

bild

bild(31)

bild(30)

Det blev lite dyrare än jag tänkt (bjudvinet tog ju slut hela tiden), det blev senare än jag tänkt (Clarion stängde ju 03.00!) och det blev roligare än jag tänkt. Hundra miljoner gånger roligare! Helt fantastiskt roligt faktiskt! Så om någon där ute funderar på releasefestens vara eller icke vara – bara gör det. Det är värt det. Du har skrivit en bok för tusan – fira det!

 

2 tankar på “Party party

  1. Hej hej, Mårten här, Karins kille. Jag började bläddra i hennes ex av boken i går, och blev klar nyss efter x antal timmars sträckläsning. Verkligen jättebra, så himla roligt att kunna vara helt uppriktig när man berömmer något som någon man ”känner” har gjort. Tänkte bara att det skulle vara roligt för dig att höra det =)

    • Tack snälla Mårten! Vad roligt att du gillade den och vad fantastiskt fint att du tog dig tid att berätta det, det betyder så himla mycket.
      Allt gott till dig och hoppas ni får det underbart bra i Thailand!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s