I dag då?

 

Hemma igen och vad har jag gjort i dag då? Jo, såna där saker som tar tid, som är roliga, men som tar tid, tid man inte visste att det skulle ta.

Jag började med att fotograferas för en intervju som förhoppningsvis går att läsa om nån vecka eller så. Mitt sällskap var eminenta Caroline Hainer som jag träffade för första gången och vars bok jag självklart tänker läsa. Gör det ni också http://www.volante.se/intehelthundra/.

Efter fotograferingen hade jag möte på Clarion Skanstull för RELEASEN som går av stapeln på lördag. Det kommer bli fina fisken, det är det enda jag kan säga om saken. Och i morgon, i morgon tänker jag skriva, skriva, skriva för sedan jag kom hem i eftermiddags har jag betat av mejl och knutit ihop lösa trådar och i morgon, i morgon finns ledig tid och då ska jag stänga av, stänga in, skriva skriva skriva och jag har längtat. Hårt och länge.

För några veckor sedan blev jag intervjuad av TTELA, lokaltidningen i Vänersborg och Trollhättan. Sin lokaltidning ska man vara snäll emot, även om de använder en bild där jag ler så stort att mungiporna nästan når örsnibbarna. Å andra sidan, det finns ju så mycket att vara glad för… Texten kan ni läsa här nedanför, i morgon bjuder jag på skrivrapport, jag lovar.

bild(27)

http://ttela.se/nojekultur/1.1890694-annamarias-olika-sidor

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s