Hej då tomtegubbar.

Så. Då var julen över och den var fin och vit och bra, men det råder ingen tvekan om att de närmsta två veckorna kommer bli aningen fullmatade. Den där boken ni vet, den som JAG har skrivit, den släpps liksom på onsdag. Jo, ni läste rätt, på ONSDAG.

Egentligen behöver inte ett boksläpp innebära så väldigt mycket jobb, recensionsdatum är ju inte förrän ungefär tre veckor senare, releasefest likaså (om man nu vill ha en sådan), de flesta inför-intervjuer brukar vara gjorda och pressfotona tagna för länge sen. Men i mitt fall har en massa saker ändå klumpat ihop sig och bildat en seg gröt som måste tunnas ut lite i taget. En grej är ganska stor, men vet ni vad, den är fortfarande HEMLIG, känns ju astöntigt att skriva så, varför nämna det alls då liksom om det ändå är hemligt och inte kan utvecklas ytterligare? Jo, för att, denna bloggpost är en TEASER! Och det bästa är att ni alldeles strax får reda på vad det handlar om. Hur som helst, den där hemliga grejen kräver lite fix och trix, precis som Adlibris-bloggen och Norstedts-bloggen och den här bloggen och just det ja, jag har ju ett jobb också, icke att förglömma.

Men ni vet hur det är, det är roliga saker alltihop och så snart jag har skrivit lite listor, betat av kvällen sändning från Gelsen-Krichen och satt mig ner med en kopp kaffe så ska jag nog vara på banan.

Under tiden kan vi spana in hur jag såg ut i gårdagens Metro. Jag såg det inte själv, men det finns ju länkar till nätet och snälla kompisar.

IMG_8979

http://www.metro.se/nyheter/annamaria-vill-andra-pa-popularkulturens-kvinnobild/EVHllB!COJzQVikskGlY/

Stiligt. Och boken, den gör sig så sabla snyggt på bild!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s