Och inget har jag gjort.

Ibland känns det som att jag inte får någonting gjort. Som att mina skrivdagar bara försvinner, går upp i rök och plötsligt är över och inget blev det skrivet. Så har i dag varit. Ibland (jag säger ibland, för vissa gånger funkar inte den här taktiken) kan det då vara smart att spalta upp vad man faktiskt har gjort. För att liksom se att dagen inte var bortkastad.

I dag har jag: svarat på mejl, ringt ett viktigt samtal, gjort en intervju med lokaltidningen i min gamla hemstad, blivit fotograferad av Metro inför en intervju som kommer på fredag (”vad tror du om att ställa dig där mellan träden och liksom luta dig mot stammen”), åkt till förlaget och träffat redaktör och förläggare och agenter och andra viktiga personer, kommit hem och upptäckt att bredbandet har lagt ner och till följd av detta ringt lite ilskna samtal, fått bredband tillbaks, pratat med farmor och nu, bakat saffransbiscotti.

Dagen är inte slut än, det finns timmar kvar att skriva på och det ska jag göra, men jag menar, vadå ingenting, är ju värsta superkvinnan ju när man ser den där listan, eller hur. Alltså, skriv upp vad ni gjort och inse att ni för det mesta är fett effektiva superpersoner som oftast gjort mycket mer än ni tror, kanske bara i lite annan ordning än planerat. Och om ni inte har det – skit i det, gör det i morgon.

Jag har fått choklad också, från förlaget. När man har choklad kan man, om man vill ta fasta på tipset ovan och strunta i det man borde göra och göra det man vill istället, välja att äta upp chokladen och samtidigt läsa Johannes Anyurus En storm kom från paradiset, bara för att den boken är så sjukt jävla bra.

bild(10)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s