Blötsnön – AM 1-0

Imorse skulle jag göra radio, jag gör det ibland, pratar sport i Godmorgon Stockholm. Det är alltid trevligt och härligt och jag har gjort det i jättemånga år vid det här laget. Jag brukar glida in sval och glad och pigg (skämta), men inte i dag.

Det var nollgradigt imorse. Bra tänkte jag, cykelväder. Jag hade så jävla fel. Det var inte cykelväder, det var cykelns värsta ovädersväder, men när jag väl gett mig ut var det för sent. Jag halkade, jag svor, jag svettades, jag svor lite mer, jag blev nedstänkt, jag hatade, jag förbannade, jag balanserade, jag halkade lite mer och till sist, till sist kom jag faktiskt fram. Genomblöt och svettig och stressad kastade jag mig in i studion där alla som vanligt var lugna som filbunkar. De mötte mina vilt uppspärrade ögon och skakade lätt på sina huvuden och gjorde sedan narr av mig på bästa sändningstid. Men det gjorde ingenting för jag var så jäkla glad att den hysteriska cykelturen var över.

bild

Jaja, sen pratade vi i alla fall sport, Lasse Granqvist och jag och här kan ni lyssna på det om ni vill. Bilden ovan är från en annan morgon, en morgon utan blötsnö.

http://sverigesradio.se/sida/ljud/4317834

För övrigt det värsta med att jag just skrivit klart detta inlägg – nu måste jag cykla hem i skiten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s