Pang pang boom.

Det är snöstorm ute, eller var i alla fall, kanske har det slutat nu, jag hoppas det för jag ska med ett tidigt flyg i morgon och snälla var inte inställt för det skulle vara så himla jobbigt. Orkar inte sitta fast på nån himla flygplats, okej.

Jag har inte skrivit i dag. Heller. Istället har jag suttit här vid mitt skrivbord och tittat ut över snöröran samtidigt som jag jämfört skyttetider och missade skott och är höghöjdsträning verkligen bra och vilken tid börjar jaktstarten? Jag har hämtat väska och vinterskor och packat mössa och termobrallor och jag har fått ont i ryggen och skrivit ut papper och varför är pärmar så sjukt otympliga?

bild(5)

Om ni undrar så är det skidskytte som gäller i helgen. Fredag, lördag, söndag med alptoppar, tysk korv och smällande gevär. Eller om man så vill, tre dagars oavbrutet arbete. När jag kommenterar är jag som i en bubbla, bla bla bla och timmarna bara försvinner och plötsligt tittar man upp och ut och så är allt över. Jag hoppas det går bra. Jag hoppas det är sol. Om inte så skit samma, för man kan kanske inte tro det, men skidskytte är så sjukt kul och att kommentera är också sjukt kul och att vara på plats när det händer, känna vinst och förlust sida vid sida, det är det bästa av allt och då spelar det faktiskt inte så stor roll om det är sol eller inte. Fast det är klart, med tanke på att min hudton börjar närma sig det gröna gör det ju inte ont att föreställa sig en kaffe före tävling med en gassande sol mot näsan.

För övrigt längtar jag efter att skriva. Jag tackar ja till intervjuer och har väldigt svårt att ta in och komma ihåg att den där boken kommer snart. Jag funderar lite över hur den mår, var är den? Finns den i fysisk form än? Staplad på nåt lager? Vem har läst? Någon alls?

 

2 tankar på “Pang pang boom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s