Men när ska jag skriva då?

En jobbig sak med att göra saker för första gången är ju att man inte har en aning om vilka problem man ska stöta på och hur man ska hantera dem när de dyker upp. Jag har alltid skrivit på ledig tid, eftersom jag är frilans i mediabranschen har detta alltid funkat utmärkt. Med jämna mellanrum har det dykt upp en lediga månad när jag har kunnat skriva och har det inte dykt upp en så har jag helt enkelt bestämt mig för att nu är det dags att skriva och sagt nej till jobb. Enkelt.

Men not any more. Nu krävs nämligen plötsligt att jag gör allt på samma gång. Jag måste jobba och förbereda kommentering, vilket kan tyckas enkelt men tar en sjujäkla tid och kraft, jag inväntar dessutom boksläpp och gör en del intervjuer samtidigt som jag skriver/borde skriva på bok nummer två. Jag vet inte, men det känns himla svårt att få ihop allt. Nåt måste bort, men vad? Och när? Vilken härva. Vilken röra. Jag tror dessutom att jag blivit förkyld på kuppen. Och så är det ju detta att jag inte verkar kunna bara skriva en liten timme här och där, nej då, jag måste tydligen ha oceaner av tid, tystnad, lugn i sinnet, frid i själen, tomma minuter av andningspauser.

Det kommer ju inte gå ihop, det hör ni ju.

Helgen då? Jorå, jag drack grön juice för att inte bli sjuk, drack även vitt vin, oklart vilket som gjorde mest nytta. Jag var glad och pigg och trött och splittrad (huvudet fullt av för många uppgifter, se klagomuren ovan). Jag tänkte på sport sport sport och skidskytte och det var det. Hoppas ni hade det fint. Och när skriver ni? På toa? På bussen? Behöver ni också oceaner av tid? Måste jag gå i ide?

20121126-115923.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s