Uppstyrning.

Det börjar bli dags att styra upp den här bloggen eller sidan eller vad det nu är. Sötebrödsdagarna är över, nu är det kategorisering som gäller. Så vad blir det då? Blir det kanske en livsstilshistoria där jag berättar för er om var jag fikar eller visar hur min nya tröja ser ut?

Svaret är nej. Det blir mycket lite av den varan, dock ska man ju aldrig säga aldrig, det kan ju smyga sig in ett fikabröd nånstans, men det kommer inte vara bullarna och tröjorna som står i fokus här om jag säger så.

Okejskriv ska vara en blogg om skrivande. Om hur jag skriver, hur andra skriver, om skrivtips, boktips och massa andra härliga grejer, det där lär ju utkristallisera sig med tiden. Tanken är även att det ska vara en uppstyrd blogg på så sätt att här kommer bara finnas några få kategorier, jag tänker skrivande, tips, reklam (som i att jag berättar för er var ni kan läsa om mig, typ (underbart självhärligande)) och kanske några fler. Självklart svarar jag på frågor och självklart får ni säga emot när ni tycker jag har fel och hålla med när ni tycker jag har rätt, jag menar hur skulle det annars se ut?!

Jaja, hur som helst, nu finns en bloggplan och det är bra. Första inlägget i resten av bloggens liv kommer i morgon och handlar om var man skriver. Herregud så spännande.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s